تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

اسید باتری

اسید باتری

منظور از اسید باتری، اسیدی است که در باطری ماشین ها مورد استفاده قرار می گیرد.مایع داخل باطری از مخلوط اسید سولفوریک و آب مقطر تهیه می شود. اسید سولفوریک یک اسید قوی است. در واقع اسید باتری رقیق شده  اسید سولفوریک می باشد.

نام های مترادف : اسید باطری ; آب اسید 

اسید باتری یا آب اسید از رقیق شده محصول اسید سولفوریک بدست می آید.چون اسید سولفوریک را نمی توان به راحتی رقیق نمود بنابراین باید از دستگاه های رقیق کننده قوی استفاده شود.بهترین نوع اسید باتری تهیه شده از اسید سولفوریک مرغوب، بدون ناخالصی و آب مقطر 100 درصد خالص می باشد.pH اسید باتری تقریبا 0/8 می باشد.

باتری دستگاهی است که انرژی الکتریکی را در حالت شیمیایی در خود ذخیره می کند و هنگام نیاز می تواند از آن استفاده کند. به عبارتی برای تامین قدرت تجهیزات مصرف کننده در موقع خاموش بودن یا پایین بودن سرعت موتور بکار می رود. مقدار انرژی که یک باطری می تواند در خود ذخیره کند بستگی به ظرفیت باطری دارد که این ظرفیت بستگی به عوامل گوناگونی دارد. جهت با نگهداشتن ظرفیت باطری نیاز به سرویس و نگهداری ویژه ای دارد.

کاربرد های اسید باطری

    این اسید در انواع اتومبیل ها ، کامیون و کامیونت، جرثقیل، لیفتراک ها کاربرد دارد.

    در صنایع باطری سازی، نیروگاه ها و هم چنین باطری های اتمی و ژله ای استفاده میشود.

    در صنعت برق و الکترونیک کاربرد ویژه ای دارد.

    نیروگاه های حرارتی بادی و نیروگاه های آبی و هم چنین نیروگاه های خورشیدی و هیبریدی کشور نیز از اسید باتری استفاده میکنند..

    هنگام کار با اسید باتری(مانند پرکردن باتری) از ماسک ایمنی استفاده شود.

    اگر با تعداد زیادی باتری سرو کار دارید، توصیه می شود از لباس ایمنی استفاده کیند.

    برای جلوگیری از پاشیده شدن یا ترشح الکترولیت ( اسید سولفوریک رقیق شده است) نهایت دقت را داشته باشید، زیرا الکترولیت می تواند البسه را نابود کرده و پوست را بسوزاند.

    اگر الکترولیت بر روی لباس و بدن پاشید و یا ترشح کرد باید فورا با ماده ای خنثی کنند آنرا آغشته کرد و سپس آن را با آب تمیز شستشو داد.

    محلول جوش شیرین یا محلول آمونیاک و همچنین آب گرم را می توان به عنوان ماده خنثی کننده استفاده نمود.

    هنگامی که اسید با آب خالص مخلوط می شود حرارت تولید می شود ،به همین علت اسید را به آرامی و کم کم به درون آب اضافه کنید.

    اگر حرارت زیادی به وجود آمد، صبر کنید تا محلول خنک شود.

    سعی کنید از مخازن یا ظروف سربی و یا دارای پوشش سربی برای این منظور استفاده کنید.

    در غیر این صورت از مخازن و ظروف غیرفلزی یا قیف های غیرفلزی استفاده کنید.

    اسید باتری را در دسترس کودکان قرار ندهید.

    غیر قابل احتراق بسیاری از واکنشهای آن ممکن است سبب حریق و انفجار گردد فیوم سمی در حریق ایجاد میشود.

    نحوه محافظت:با مواد قابل اشتعال تماس نداشته باشد

    هنگام حریق که این ماده هم در آن قرار دارد از آب استفاده نشود سایر مواد پودر فوم گاز بلامانع است

انبارداری و نگه داری اسید باتری

در ظروف فولادی میتوان نگهداری نمود.محوطه نگهداری دارای بتون ضد خوردگی باشد.از مواد قابل احتراق و مواد احیا کننده جدا نگه داشته شود.از بازهای قوی خوراک دام جدا نگه داشته شود.اسید را هیچگاه در مکان های خیلی گرم یا در معرض تابش نور مستقیم خورشید نگهداری نکنید.

برای تعویض باتری ماشین به بزرگترین سایت فروش باطری ماشین مراجعه نمایید.

  • ۹۹/۰۱/۲۷
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی