تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

آیا اگر در معرض باتری لید اسید قرار بگیرم خطرناک است؟

امروز میخوام درباره خطرات ناشی از باتری لید اسید صحبت کنم و فکر میکنم این مطلب برای کسانیکه مدام با این باتری ها سرو کار دارند خیلی مفید خواهد بود پس اگه دوست داشتین میتونین تا اخر مقاله با من همراه باشید امیدوارم یه جایی به کارتون بیاد.

تاریخچه باتری لید اسید

این باتری در سال 1859 میلادی توسط یه دانشمند فرانسوی به عنوان تنها باتری ای که قابلیت شارژ دوباره رو داره رونمایی شد و از آنجایی که دارای یک قیمت مناسب هم بود یه انتخاب خوبی بشمار می رفت. ولی از آنجایی که در ساخت این باتری از مواد بسیار خطرناکی استفاده شده است استفاده از این باتری اصلا توصیه نمیشه!

 

باتری لید اسید دارای چه موادی است؟

برای ساخت این باتری از دو فلز غیر هم نام در مایع اسید که ایجاد جریان الکتریکی میکنه استفاده میشه. و این جریان طوری ایجاد میشه که انرژی الکتریکی مناسبی برای خودرو تولید می کنه!

 

آیا میدونید اسید باتری چیه؟

اسید باتری در واقع یک محلول رقیق شده از محلول اسید سولفوریک که بسیار اسید خطرناکی است ایجاد شده است. که در حقیقت در ترکیب اسید باتری 65 درصد اب و 35 درصد اسید سولفوریکه که کارش تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی و برعکسه! که باتری لید اسیدی حاوی این اسید باتری خطرناکه!

اگر بخوام واضح تر براتون بگم از خطرات این باتری ها باید اشاره کنم به خطر گازهای متصاعد شده از باتری  که با شارژ بیش از حد باتری ماشین منجر به ایجاد گازهای اکسیژن هیدروژن. شاید با خودتون بگین که خب ترکیب این دوتا گاز تشکیل اب میده و خطری نداره ولی تجمع بیش از حد اینا خطرناکه و قابلیت اشتعال و انفجار داره که درصورت انفجار سبب میشه تیکه های باتری به هر سمتی پرت بشه و به دیگران اسیب بزنه

آیا اسید سولفوریک خطرناکه؟

کلا گروه اسیدها گروه خطرناکی هستن خصوصا اسید سولفوریک که یه اسید قوی محسوب میشه و قابلیت خورندگی بالایی داره

که اگر با پوست بدن تماس پیدا کنه باعث سوختگی بالا میشه و اگر چنانچه با چشم ها تماس پیدا کنه منجر به کوری فرد میشه!

از طرفی استنشاق بخار ناشی از اسید سولفوریک بسیار سمی هستش و باعث تحریک شید مخاط بینی و حلق میشه و به دستگاه تنفسی آسیب جدی میرسونه که اگر این استنشاق طولانی مدت باشه منجر به ناراحتی شدید ریه و تنگی نفس و حتی در بعضی موارد سبب میشه ریه ها اب بیارن!

پس دقت کنید عوارض ناشی از اسید سولفوریک خیلی زیاده و باعث ایجاد ناراحتی های مزمن و جبران ناپذیر در بدن میشه!

در هنگام استفاده از باتری لید اسید چیکار کنم؟

من به عنوان یه کارشناس فنی تو باتری کار بهت توصیه میکنم که همیشه وقتی میخوای با باطری ماشین لید اسید کار کنی حتما لباس کار بپوش و با لباس ها کتان اصلا کار نکن چون قابلیت خوردگی داره از کتان رد میشه و به پوست بدن اسیب میرسونه و باعث سوختگی بدنت میشه! بهتره لباس هایی از جنس پلی استر بپوشی و اینطوری از پوست بدنت محافظت میکنی.

دستکش رو فراموش نکن همیشه در هنگام کار با این باتری ماشین حتما از دستکش استفاده کن !

برای محافظت از چشمات یادت نره که عینک بزنی اینطوری میتونی از چشمانت محافظت کنی!

یه توصیه بهت دارم به عنوان کسی که سال هاست تو زمینه باتری ماشین در باتری کار فعالیت داره دیگه تاریخ مصرف باتری های اسیدی تموم شده و بهتره که از باتری های اتمی که نیاز به مراقبت و نگهداری نداره و هیچ آسیبی به شما وارد نمی کنه استفاده کنید.

باتری کار ارائه دهنده انواع باتری ماشین های ایرانی با خدمات تعویض باتری ماشین در محل میتونه بهترین باتری ماشین ایرانی رو به شما پیشنهاد بده پس هر زمان دیدی زمانت تعویض باتری ماشینت رسیده تعلل نکن یا به سایت باتری کار سر بزن یا با شماره 02188540537 الی 8 یا شماره پنج رقمی ما 02145405 تماس بگیر تا کارشناسای باتری کار کامل راهنماییت و کنن و بهت مشاوره رایگان برای خرید بدن تا بهترین خرید غیر حضوریتو تجربه کن اینطوری با خیال راحت میتونی تو محل مبلغ باتری که خریدی پرداخت کنی و کارشناسای ما همونجا گارانتی باتری ماشینی که خریدی رو فعال می کنند.

  • ۰۰/۱۲/۰۴
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی