تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

 

معرفی زبان برنامه‌نویسی پایتون

در حال حاضر پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی دنیا است؛ هم طرفدارانی در میان مبتدیان دارد و هم شیفتگانی در میان حرفه‌ای‌ها مضاف بر اینکه شرکت‌های بزرگی از این زبان برای توسعهی اپلیکیشن‌های خود استفاده می‌کنند که از آن جمله می‌توان به گوگل اشاره کرد که از این زبان برای توسعه موتور جستجوی گوگل و یوتیوب استفاده کرده است و این نشان از موفقیت این زبان برنامه‌نویسی سطح‌بالا دارد (از جمله دیگر اپلیکیشن‌های محبوبی که با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون طراحی شده‌اند می‌توان به سایت Quora که یک جامعه مجازی پرسش‌وپاسخ است، تحلیل داده‌های سرویس موسیقی Spotify و نرم‌افزار دسکتاپ Dropbox اشاره کرد.)

در واقع، زبان برنامه‌نویسی پایتون یک زبان چندمنظوره و شیی گرا است و همان‌طور که از نمونه نرم‌افزارهای نوشته‌شده با این زبان که در بالا به آن‌ها اشاره شد مشخص است، از این زبان می‌توان برای توسعه سایت‌های دینامیک گرفته تا تحلیل داده‌ها و نرم‌افزارهای دسکتاپ استفاده نمود.

معرفی دوره آموزش پایتون

در آموزش برنامه نویسی پایتون در آکادمی بنو سعی نموده‌ایم تا مفاهیم پایه‌ای این زبان را به شکلی ساده برای برنامه‌نویسان تازه‌کار و علاقه‌مند به یادگیری این زبان شرح داده و ایشان را با جنبه‌های مختلف Python 3 آشنا سازیم.

خالق زبان برنامه‌نویسی پایتون

زبان پایتون توسط Guido van Rossum طراحی شده است که لقب وی Benevolent Dictator for Life به‌ معنای «دیکتاتور خیرخواه جاویدان» است. وی پیش از طراحی این زبان اقدام به طراحی زبانی تحت‌ عنوان ABC کرده بود اما با اقبال عمومی مواجه نشد. در واقع، پس از آنکه گودیو وَن روسوم بازخوردهایی در ارتباط با این زبان از سایر برنامه‌نویسان گرفت، در زمستان سال ۱۹۸۹ زبان پایتون را پایه‌ریزی کرد که بر خلاف زبان قبلی‌اش به‌ خوبی مورد استقبال سایر برنامه‌نویسان و شرکت‌های نرم‌افزاری سرتاسر دنیا قرار گرفت.

شما با مراجعه به سایت آکادمی بنو به راحتی می توانید به صورت آنلاین آموزش برنامه نویسی کلیه زبان ها را آموزش ها را به صورت رایگان آموزش ببینید.

  • ۹۹/۰۶/۰۳
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی