تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

یکی از مسائلی که بعد از میان آمدن خودروهای برقی ذهن همگان را درگیر خود کرده است مربوط به عمر باتری های خودروهای برقی است که شرکت نیسان به همه تردیدها پایان داده و این مسئله را حل کرده است.

شرکت نیسان بعد از بررسی خودروهایی مثل هاچ بک برقی لیف، نیسان و ... اعلام کرده است که عمر این باتری ها از عمر خودروها بیشتر بوده و بین 10 تا 12 عمر مفید خواهند داشت. در مصاحبه اخیر با مدیر بخش خدمات انرژی رنو نیسان، فرانسیسکو کارانزا اذعان داشته از سال 2011 تا به امروز بیش از 400 هزار دستگاه لیف در اروپا به فروش رسیده است و این کمپانی بر شارژ و افت کارایی باتری ها نظارت کامل داشته است.

همچنین در ادامه مصاحبه با مدیر این بخش از نیسان دریافت شد که باتری های نصب شده بر روی این مدل لیف تا 22 سال عمر مفید خواهند داشت که این در حالی است که عمر مفید یک باتری در خودرو به طور متوسط 10 سال است.

پس می توان این طور برداشت که عمر طولانی در باتری های خودروی برقی یک مزیت مهم محسوب می شود ولی یک سوال برای همگان پیش می آید که وقتی عمر خودرو برقی پایان می یابد با باتری هایی که هنوز قابلیت کار کردن دارند چه کنیم؟ که پاسخ این سوال را شرکت نیسان برای همگان روشن کرد. این باتری ها به حیات ثانویه خود ادامه می دهند و از خودروی برقی جدا شده و نقش یک منبع انرژی یا پاور بانک را ایفا میکنند. شرکت نیسان در سال گذشته با ترکیب 148 باتری کهنه و نو روشنایی یک استادیوم فوتبال در آمستردام را تامین کردند.

در حال حاضر دنیا کنونی ما به سمتی پیش می رود که بتوان از منابع انرژی تجدید پذیر مثل تابش خورشید و باد بهره برداری کرد. چون بخشی از انرژی توربین های بادی یا پنل خورشیدی در حال هدر رفتن است بنابراین می توان برای جلوگیری از این اتلاف انرژی، انرژی اضافی را در باتری ها ذخیره کرد و در مواقعی که نیاز هست از آن استفاده نمود.

از این موضوع شرکت نیسان ایده جالبی گرفته و از باتری های کارکرده استفاده می کند تا بارشبکه را تنظیم کند. حالا این یعنی چه؟ در زمان هایی که میزان مصرف برق شهری کم است، باتری ها الکتریسیته اضافی را ذخیره سازی کرده و در ساعات اوج مصرف به شبکه باز می گردانند. به گفته نیسان چنین کاری از تحمیل فشار زیاد به شبکه و افزایش استهلاک زیرساخت ها پیشگیری می کند.

کاربردهای جدیدی که برای باتری اتومبیل های برقی ترسیم شده اند، علاوه بر مالکین، امکان درآمدزایی را برای خودروسازان و نمایندگی ها نیز فراهم می کنند. با توجه به اینکه خودروهای الکتریکی در مقایسه با مدل های درون سوز هزینه نگهداری کمتری دارند، میزان درآمد نمایندگی ها با افت روبرو خواهد شد.

 

  • ۹۸/۰۴/۰۲
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی