تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

اگر مقاله های سایت ما را دنبال کرده باشید حتما مقاله ای که در خصوص خودروهای برقی نوشته بودیم را مطالعه کردید امروز تصمیم گرفتم گذری به کمپانی تسلا داشته باشم و برایتان یک مقاله در زمینه فعالیت های تسلا در تولید باتری خودروهای برقی آماده کنم.

بر اساس تحقیق جدید بلومبرگ، پیشرفت تسلا در فناوری باتری خودروی برقی، هزینه‌ای دارد که فوایدش، ممکن است چند سال بعد، ظاهر شود و به خودروساز آمریکایی در رقابت تجاری کمک خواهد کرد  و تسلا با سرمایه گذاری بر روی باتری خودروی برقی قدرت تجاری خودش را در سال های آتی افزایش خواهد داد.

مزیت باتری های تسلا و پاناسونیک در نیاز کمی است که به فلز کبالت دارند چون همانطور که می دانید این فلز با گران شدن خودروهای الکتریکی افزایش قیمت داشته اند.

از برنامه های آتی این کمپانی می توان به این موضوع اشاره کرد که ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا اعلام کرد که تسلا قصد دارد قیمت واحد سلول باتری را در سال ۲۰۱۸ به ۱۰۰ دلار به ازای هر کیلووات ساعت برساند و تا دو سال آینده هزینه تولید را به کمتر از این مبلغ نیز کاهش دهد. با این حال طبق گزارش بلومبرگ، انتظار نمی‌رود که متوسط قیمت پکیج باتری تا سال ۲۰۲۵ به کمتر از ۱۰۰ دلار کاهش یابد.

در واقع اگر تسلا به نقطه عطفی در قیمت پکیج باتری خودروی برقی خود برسد، چند سال از معیار صنعت ما پیشی خواهد گرفت. ولی تحقیقات نشان می دهد که کمپانی های دیگر از این قافله عقب نمانده اند تسلا در این زمینه بدون رقیب نیست.

تسلا قادر به گسترش سلطه خود بر بازار خودروی الکتریکی ایالات متحده به مناطق دیگر نیست و اکنون با تولید مدل‌های جدید از رقبای اروپایی مانند فولکس‌واگن، دایملر، ولوو و بی‌ام‌و تهدید شده است. رقابت در بخش کراس‌اور بسیار سخت‌تر خواهد بود.

کراس‌اور برقی مرسدس بنز EQC به تازگی در استکهلم رونمایی شد، که بخشی از برنامه سرمایه‌گذاری حداقل ۱۱.۶ میلیارد دلاری خودروساز آلمانی برای توسعه طیف وسیعی از مدل‌های الکتریکی است.

با توجه به گسترش مصرف‌کنندگان خودروی برقی، رقابت نه تنها بر در دسترس بودن وسایل نقلیه الکتریکی تمرکز خواهد کرد، بلکه در مواردی چون قیمت، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و تجربه کاربر، بیش‌تر مورد توجه قرار می‌گیرد. اگر تسلا رهبری اولیه خود را در صنعت خودروی برقی حفظ کند، ممکن است در برخی از زمینه‌ها در برابر خودروسازان معتبر جهانی قرار بگیرد.

خبری که امروز در سایت های خبری مختلف شنیده ایم حاکی از این است که در آینده شاهد همکاری تسلا و بی‌وای‌دی چین خواهیم بود و از آنجایی که هر دو کمپانی در زمینه تولید خودروهای الکتریکی فعالیت می کنند ممکن است با تمرکز بر فناوری باتری مزیت طولانی مدتی برای رقابت با یکدیگر داشته باشند چون طبق آمار بازار جهانی سهم BYD که رهبر فروش جهانی خودروی الکتریکی با سهم 9.9 درصد و تسلا با درصد 9.7 درصد در جایگاه دوم جهانی قرار دارد.

تسلا سرمایه‌گذاری قابل توجهی در چین انجام داده و توسعه کامیون برقی سمی، تسلا مدل Y و وانت پیک‌آپ برقی را در دستور کار قرار دارد.

 

  • ۹۸/۰۴/۰۱
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی