تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تبلیغات آنلاین

ضریب نفوذ دنیای دیجیتال در جامعه امروزی رشد بسیار چشمگیری داشته است به گونه ای که تمامی اقشار جامعه با هر سطح از سواد و درآمد با این فضای جدید در ارتباط می باشند.این مسئله باعث گردیده است که توجه ویژه ای از سوی صاحبان کسب وکار برای برقراری ارتباط با مشتریان و تبلیغات هدفمند به این فضا صورت گیرد.

تعریف تبلیغات آنلاین:

تبلیغات آنلاین که با نام های بازاریابی آنلاین ،تبلیغات اینترنتی یا تبلیغات دیجتال هم شناخته می شود یک نوع از تبلیغات و بازاریابی می باشد که با استفاده از اینترنت سعی دارد که پیام های خود و طرح های پروموشن را به کاربران و مشتریان هدف برساند.

مزایای تبلیغات آنلاین:

تمرکز:

با توجه به قابلیت های بسیار بالا در شناسایی مشتریان و بخش بندی آنها می تواند بصورت هدفمند تبلیغات را برای بخش های خاصی از مخاطبین ارسال نمود.

معیار های اندازگیری بهینه:

با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در دنیای اینترنت وجود دارد می توان معیار های مناسبی برای بررسی پیشرفت و اثرگذاری کمپین های تبلیغاتی آنلاین تعیین نمود و بر اساس آن ارزیابی دقیقی از تاثیر گذاری تبلیغات و بازرایابی را بدست آورد.

صرفه جویی در زمان:

هر دو روش تبلیغات آنلاین و آفلاین نیازمند زمانبندی و ایجاد کمپین تبیلغاتی می باشند اما تبلیغات آنلاین زمان کمتری برای ایجاد و راه اندازی کمپین نیاز دارد و براحتی می توان تبلیغات را بر بستر مدیاهای گوناگون ارسال نمود.

انعطاف پذیری بیشتر:

در تبلیغات آنلاین انعطاف پذیری در تولید عناصر تبلیغاتی بسیار بیشتر می باشد و براحتی می توان ترکیبی از متن ،عکس ، ویدئو تولید نمود ودر زمان مناسب برای شبکه مناسب از مخاطبین ارسال نمود .

هزینه کمتر:

در مقایسه با تبلیغات آفلاین کمپین های تبلیغاتی آنلاین به مراتب ارزان تر از مدل های سنتی می باشند و اثر گذاری آن بیشتر است

قابلیت تعامل:

از طریق تبلیغات و بازاریابی در کانال های آنلاین راحتتر می توان با مخاطبین ارتباط برقرار نمود و نظرات ودیدگاه های آنها را دریافت نمود و از این طریق علائق ونیازمندی های مشتریان را بهتر درک نمود در حالیکه در مدل های آفلاین این فرآیند به سختی صورت می پذیرد.

سرعت:

سرعت انتقال اطلاعات در فضای دیجیتال به مراتب بیشتر از مدل های سنتی می باشد و در کمترین زمان می توان پیام خود را به مخاطب رساند.

بخش بندی: با استفاده از ابزارها واطلاعات مناسبی که میتوان از مشتریان بدست آورد این امکان فراهم می شود که مخاطبین را به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود و بر اساس ویژگی های هر گروه از مشتریان نسبت به ارسال پبام تبلیغاتی برای آنها اقدام نمود.



منبع : گروه تبلیغات و نرم افزاری کاپنا

http://cappna.biz

  • ۰
  • ۰

باتری لیتیوم-یون، خانواده ای از باتری‌های قابل شارژ است که در آن در زمان تخلیه، یون‌های لیتیوم از الکترود منفی به سمت الکترود مثبت و در هنگام شارژ شدن وارونه حرکت می‌کنند.

امروزه، باتری یون لیتیوم بدلیل داشتن ویژگی های عالی، برجسته‌ترین باتری در زمینه تحقیق و توسعه محسوب می شود. در این مقاله سعی بر این است که باتری یون لیتیومی را معرفی و مزایای آن و مکانیزم عملکرد آن شرح دهیم.

اصلی‌ترین شرکت های تولید کننده باتری‌های لیتیوم-یونی شرکت‌های: پاناسونیک، تسلا، سامسونگ اس‌دی‌آی، CATL و ال‌جی کِمیکال می‌باشند.

نسل اولیه این باتری ها با باتری های نیکل- هیدرید و نیکل کادمیم بودند که این باتری های نسل جدید در مقایسه با گذشته بین 3 تا 5 برابر وزن وحجم کمتری دارند و مزیت آن در نسل جدید این باتری ها نسبت به گذشته در این است که ایمنی آن بالاتر است و چون بالاترین چگالی انرژی را فراهم می کنند بنابراین تقریباً دو برابر انرژی قابل دسترسی از باتری‌های نیکل-کادمیم است.

 باتری‌های لیتیوم-یون معمولاً برای تأمین نیروی لازم در دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

باتری های لیتیوم یون به دشارژ کامل نیاز ندارند و می‌توان از جریان الکتریکی بالاتر برای شارژ و دشارژ بدون آسیب به باتری استفاده کرد. اگر بخواهم جزییات بیشتری در خصوص ساختار این باتری ها برایتان شرح دهم طبق جدول مندلیف لیتیوم به لحاظ ساختاری منفی ترین پتانسیل احیایی را داراست پس به عنوان یک آند قادر است یک ولتاژ مناسب برای باتری را فراهم کند و همچنین به دلیل داشتن شعاع کوچک و در نتیجه سرعت انتقال یونی بالا می تواند توان خوبی برای باتری به وجود آورد و چون لیتیوم یک فلز قلیایی است و واکنش پذیری بالایی دارد و به شدت با آب واکنش شیمیایی می دهد، برای رفع این مشکل از یک جایگزین الکترولیت آلی به جای آب استفاده می کنند.

 

این باتری ها به راحتی قابل شارژ شدن هستند ولی اگر زود به زود و قبل از تخلیه کامل باتری شارژ شود از عمر باتری کاسته شده و در ضمن داخل آن از مدارهای محافظ هوشمند استفاده می شود که زمانی که باتری پر شد از ادامه شارژ جلوگیری کرده و باعث طولانی شدن عمر باتری می شود. عمر مفید این باتری ها در حدود 18 ماه گزارش شده است.

برخی از حوادثی که در رابطه با باتری لیتیوم یونی گزارش شده است

آتش گرفتن خود به خود باتری لپ‌تاپ در قسمت بار هواپیما بر اثر گرم شدن

انفجار باتری لیتیوم یونی در یک مینی زیر دریایی آمریکایی

آتش گرفتن باتری دوربین عکاسی یک مسافر در هنگام عبور از گیت‌های مرزی

دود کردن و آتش گرفتن دو بسته باتری لیتیوم یونی در هنگام بازرسی

آتش گرفتن و دود کردن یک باتری لیتیوم یونی در هنگام پرواز هواپیما که در یک چراغ قوه قرار داشت.

 

 

  • ۹۸/۰۳/۲۹
  • زهره نجیبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی